گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

روسیه درباره پذیرفتن خواسته‌های آمریکا به یونان هشدار داد

وزیر خارجه روسیه به یونان درباره «اقدامات ضد روسی» هشدار داد و گفت که دخالت آمریکا بر روابط دوجانبه تاثیر گذاشته است.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۲ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 25
کد خبر: ۱۷۰۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ روسیه روز دوشنبه به یونان درباره «اقدامات ضد روس» هشدار داد و گفت که دخالت آمریکا بر روابط دوجانبه تاثیر گذاشته است.

 

به گزارش خبرگزاری «آناتولی»، «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه، با اشاره به اینکه روسیه و یونان در گذشته باهم دوست بودند، گفت:«رهبری یونان یا مجبور است یا با میل خود به خواسته‌های آمریکا تن داده است.»

 

لاوروف اظهار داشت، سرعت یونان در پیوستن به اردوگاه تحریم‌های ضد روسیه جیب بود. یونان، حمله روسیه را به اوکراین محکوم کرده و به تحریم‌های غرب علیه روسیه پیوسته است.

 

روسیه اخیرا یونان را در فهرست کشورهای «غیر دوست» گنجاند. بحران اوکراین و عملیات نظامی روسیه در این کشور، موجب رویارویی کم سابقه مسکو با کشورهای اروپایی حامی غرب شده است و در ماههای گذشته اخراج دیپلمات‌های روسی از کشورهای اروپایی اخراج شدند.

 

تدارکات نظامی آمریکا در یونان و در بندر «آلکساندروپولیس» نیز خشم روسیه را برانگیخته و اینک این بندر نقشی مرکزی در افزایش حضور نظامی ایالات متحده در اروپای شرقی ایفا می‌کند. چندی قبل وزیر امور خارجه یونان به قانونگذاران این کشور گفت که آتن خواهان حضور نظامی آمریکا در یونان به ویژه در شمال این کشور است زیرا این در خدمت منافع ملی است.

 

«نیکوس دندیاس» وزیر امور خارجه یونان در پارلمان یونان درباره توافقنامه همکاری دفاعی متقابل ) بین یونان و ایالات متحده، گفت که تمدید این قرارداد از یک دوره یک ساله به پنج سال به ابتکار آتن مورد توافق قرار گرفت.

 

یک مقام نظامی ایالات متحده که در این بندر حضور دارد، گفت: «کاری که ما انجام دادیم تبدیل این بندر به یک مرکز عملیات نظامی پویاست. قبلا چنین کاری در اینجا انجام نشده بود»/ فارس

ارسال نظر